Yeni Zelanda Flag

İstanbul'daki Yeni Zelanda Konsolosluğu

Türkiye Flag

İstanbul'daki Yeni Zelanda Konsolosluğu. Bu sayfada, İstanbul'daki Yeni Zelanda Konsolosluğunun iletişim detaylarını bulabilirsiniz. Konsolosluk Türkiye'daki tek diplomatik görevli kurum değildir. Ayrıca bu sayfada, Türkiye da bulunan Yeni Zelanda Büyükelçiliğini ve diğer tüm Yeni Zelanda konsolosluklarını görebilirsiniz.

İstanbul'daki Yeni Zelanda Konsolosluğu
New Zealand Consulate in Istanbul, Turkey Inonu Cad., 92/3 Taksim 80090 Istanbul Turkey

Telefon numarası:

(+90) 212 244 02 72

Faks numarası:

(+90) 212 251 40 04

Eposta:

nzhonconist@hatem-law.com.tr

Websitesi:

Konsolos:

Izzet Hatem

Çalışma Saatleri:

Yeni Zelanda Konsolosluğu - İstanbul’da iki yönlü bir  görevi vardır ve Türkiye’ya olan Yeni Zelanda ilgisini destekler.

Konsolosluk ayrıca, kültürel ilişkilerin geliştirilmesinde önemli bir rol oynar ve yerel basın ile iletişimi sağlar

İstanbul'daki Yeni Zelanda Konsolosluğu, Türkiye Konsolosu Izzet Hatem tarafından yönetilmektedir ve telefon (+90) 212 244 02 72 veya eposta nzhonconist@hatem-law.com.tr ile ulaşılabilir.

Çalışma Saatleri

Konsolosluğun çalışma saatleri haber verilmeden değişebilir. Lütfen ziyaret etmeden önce her zaman konsolosluk ile saatleri kontrol ediniz.

Konsolosluk Randevuları

Bugünlerde Yeni Zelanda Konsoloslukları ziyaretinizden önce randevu almanızı istiyorlar.

Çoğunlukla randevularınızı telefon veya eposta ile alabilirsiniz.

Eğer İstanbul'daki Yeni Zelanda Konsolosluğu’nun bir websitesi varsa buradan çalışma saatlerini ve nasıl randevu alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

İstanbul Konsolosluğu’ndan çok mu uzaktasınız?

Yeni Zelanda, Türkiye’da başka konsoloslukları da olabilir. Eğer Yeni Zelanda konsolosluğu uzaktaysa, önce en yakındaki başka bir Yeni Zelanda konsolosluğu ile görüşüp aynı hizmeti alıp alamayacağınızı öğrenmek daha kolay olabilir. Sizlerin rahatlığı için Türkiye’da bulunan tüm Yeni Zelanda konsolosluklarını listeledik. Aşağıdaki listeden size en yakın olan şehrin üzerine tıklayarak konsoloslukların iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz: İstanbul

Türkiye'daki Yeni Zelanda Büyükelçiliği - İstanbul'daki veya Türkiye'daki diğer bir Yeni Zelanda konsolosluğu size yardımcı olamıyorsa, Türkiye'daki Yeni Zelanda Büyükelçiliği konsolosluk bölümü ile iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.  Ankara’daki Yeni Zelanda Büyükelçiliği

İstanbul’daki Yeni Zelanda Konsolosluğuna yakın Otelleri Arayın. Eğer uzak bir mesafeden İstanbul’ya geliyorsanız ya da ertesi gün veya sonraki günler de tekrar konsolosluğa gitmeniz gerekiyorsa, Yeni Zelanda konsolosluğuna yakın bir otelde ya da misafir evinde kalmanız mantıklı olabilir.

Türkiye ve Yeni Zelanda için Seyahat sigortası - Vize için başvurduğunuzda birçok konsolosluk geçerli bir seyahat sigortası göstermenizi ister. Konsolosluklardaki vize başvuruları için gerekli olan seyahat sigortasının bazı katı gereklilikleri karşılaması gerekir. Bu gereklilikler için Yeni Zelanda konsolosluğu websitesini ziyaret edebilir ya da konsolosa eposta veya telefon (+90) 212 244 02 72 ile doğrudan ulaşabilirsiniz.

Unutmayın ki her konsolosluk aynı seviyedeki hizmeti sunamayabilir.

Belki de en yakınınızdaki konsolosluk sizin ihtiyaçlarınız için doğru konsolosluk olmayabilir. Türkiye’da bulunan Yeni Zelanda konsolosluklarının farklılıkları büyüklükleri ve yetkilerinin seviyeleri olabilir. Bazı konsolosluklar daha büyük olan başkonsolosluktur ve genellikle konsoloslukla ilgili konularda daha geniş bir yelpazede hizmet sunarlar. Daha küçük olan diğer Yeni Zelanda konsoloslukları genellikle fahri konsolosluklardır ve özel vatandaşlar tarafından idare edilirler. Fahri konsoloslukların genellikle sınırlı yetkileri vardır ve viza veya pasaport vermezler.